29 Haziran 2012 Cuma

Rimmel Pink Of Me...Toz Pembe.. :)

Herkese merhaba

Birkaç günlük aradan sonra yine bir oje postuyla karşınızdayım :)) Sözümü fazla uzatmadan resimlere geçmek istiyorum.


Aslında sevgili kan kardeşim Melody'nin ben hastanede yatarken hediye olarak getirdiği bir kutunun içinden çıkan Parlatıcı da olacaktı bu resimde fakat bitti ve ben de unuttum attım. Dolayısıyla resme koyamadım :( çünkü base coat olarak o parlatıcıyı kullanmıştım.

Gelelim ojemize; Rimmel'in Pink Of Me adlı ojesi.. Açık pembe-coral arası bir renkte ve içerisinde minik minik insanı çok rahatsız etmeyen simler bulunmakta. 









Her ojede olduğu gibi 2 kat uyguladım. Tek kat uygulandığında da soft hoş bir renk çıkıyor ortaya :)


Diğer yayınladığımız bir çok ojeler gibi opak bir yapıya sahip değil.. Fırçası klasik Rimmel ojelerin çoğunun fırçası gibi büyük ve tırnak köşelerine bile gayet güzel bir şekilde uygulanabiliyor, sürümü kolay ve çabuk kuruyor. 


Kısacası yazın kullanmak isteyeceğiniz çok, çok tatlı renkte bir oje. 


Umarım beğenmişsinizdir. Hepinize mutlu haftasonları diliyorum..




                                    Sevgiler Desire


25 Haziran 2012 Pazartesi

Mavi tutkunlarına... Golden Rose Paris 131 Oje

Masmavi aydınlık bir gökyüzü, pırıl pırıl masmavi bir deniz...






Benim gibi bir mavi hayranıysanız bu saks mavisi tonlu parlak mavi ojeye bayılacaksınız demektir...
Canlı parlak bir maviye sahip bu oje gerçekten bir yaz rengi bence...





Aşağıdaki fotoğraftaki gibi arka planda görünen mavi tonlu elbisemle çok cici oldu. Beyaz ağırlıklı bir kıyafetle de müthiş patlayacak bir renk bu...



Çok birşey söylemeye gerek yok... Golden Rose Paris serisinden bu saks mavi 131 nolu ojeye bayılacaksınız...

Sevgiler...





19 Haziran 2012 Salı

Günün Arzu Nesnesi..


Herkese günaydın :)

Bugünün arzu nesnesi fotoğrafta da gördüğünüz gibi çıtır çıtır nar gibi kızarmış, gevrek sokak simiti.. Ameliyatımdan sonra simit bir süre yasaklandı ve hala da yiyemiyorum :(
Cerrahım ve Gastroentoroloğum ne zaman yiyebilirsin artık zarar vermez.. diyene kadar ağzıma sürmeyeceğim.

Gelelim bu lezzetli yiyeceğin bana neden yasak olduğuna; 

Yeni ameliyatlı olduğum için simitin susamlarını bağırsak sindiremezmiş ve beni çok rahatsız edermiş. Hatta hafif de olsa ağrıya bile sebep olabilirmiş. Chron ağrısına !!!

Ee, yiyip acı çekmektense şimdilik böyle uzaktan uzağa sevmekle yetiniyorum :))








Herkese mutlu ve sağlıklı bir gün dilerim..




                                Sevgilerimle Desire

18 Haziran 2012 Pazartesi

Masum ve Lezzetli Tatlandırıcı


Splenda sukraloz bazlı, şekerden (sukroz) yapılma, şeker tadına yakın bir tadlandırıcı, ama tatlandırıcı deyince aklınıza hemen çayın kahvenin tadını değiştiren, boğazda gerip bir yanma hissi ve hoşnutsuz bir tat gelmesin. Şeker tadından hiç farkı var denemez.  İçeceğinizin tadını değiştirmeden tatlandırmanın en sağlıklı yolu bu olsa gerek.  




Splenda düşük kalorili tatlandırıcı olarak şeker yerine kullanılabilir, Aspartam ve Sakarin içermez. Hem tablet hem de granül (toz) halinde olan Splenda, şekere alternatif olarak ya da diğer tatlandırıcıların kullanıldığı her yerde kullanılabilir. 

Splenda ürünleri diyabet hastaları ve her yaştan çocuklar dahil olmak üzere tüm aile tarafından kullanılabilir. Toz hali, yemeklerde ya da kek, kurabiye gibi hamur tatlılarında da şeker yerine tercih edilebilir. 



Şekerden yapılmış olmasına rağmen, Splenda Tatlandırıcı'daki madde sukraloz, vücut tarafından karbonhidrat olarak algılanmaz. Sukraloz sağlıklı bir diyetin parçası olarak, diyabetliler dahil herkes tarafından kullanılabilir. Sukraloz'un varlığı, düşük kalorili yiyecek ve içecek yelpazesinin genişlemesini sağlar. Böylece diyabetlilerde, lezzetten ödün vermeden diyet yapabilirler. Splenda ürünleri diyabet hastaları ve her yaştan çocuklar dahil olmak üzere tüm aile tarafından kullanılabilir.

 

Sucralose güvenli mi? Kesinlikle, sukraloz çocuklar ve bebek bekleyen ve emziren anneler dahil herkese uygundur. 17 yılda yapılmış 100'den fazla araştırma, sukraloz'un güvenilirliğini göstermektedir. 80'den fazla ülke, yiyecek ve içecek ürünlerinde sukraloz kullanmaktadır.

Sukraloz'un güvenliğiyle ilgili çalışmalardan çıkarılan sonuçlarından bazıları:
* Bilinen yan etkisi yoktur.
* Ömür boyu günde 20 kilodan fazla şekere eşdeğer testlerde bile zehir etkisi tespit edilmemiştir.
* Vücutta birikmez.
* Kanserojen değildir.
* Gebelikte bebeğin gelişimini etkilemez.
* Sinir hücrelerine zarar vermez.
* Sukraloz enerji üretimi için metabolize edilmez.



Splenda tablet: 1 Splenda tablet, 1 çay kaşığı şekerin tatlılığına sahiptir. Her Splenda tablet'te 0,2 kalori (kcal) bulunur. Sukraloz kalorisizdir. Splenda tablet'indeki minimal kalori, tabletlere gereken hacmi sağlamak için eklenen az miktarda laktozdan gelir. Splenda tabletleri küçüktür, çay ve kahvede kolayca kullanılabilir. 

Her Splenda tableti, bir çay kaşığı veya 5g şekerin tatlılığına sahiptir. Çay veya kahvenin iki çay kaşığı şeker yerine iki Splenda tablet ile tatlandırılması, 10 gram şekerden kaçınmak demektir. Günde 6 fincan çay veya kahve içtiğiniz düşünülürse, günde 60 gram şeker ve 240 kalori civarına denk gelir. Bir yılda bu miktar 87.500 kalori demektir. Bu miktarın ortalama bir metabolizma tarafından enerjiye dönüştürülmesi sonucunda 11 kg vücut ağırlığına denk düşmektedir.

Denedim, beğendim, gidip 500lük kutusundan aldım ve bir aydır da kullanıyorum, nişanlım da beğendi, uzak durur hoşlanmaz sanıyordum ama bir kutu da o aldı =)

Fiyatlar da hiç fena sayılmaz ama biraz daha ucuzlasa daha çok kullananı olur diye düşünüyorum.




Sevgiler...


16 Haziran 2012 Cumartesi

Ameliyat sonrası ilkler... :)

Herkese merhaba


Bildiğiniz üzere ameliyattan sonra bir süreliğine inzivaya çekilmiştim :) ve nihayet geçen hafta ilk defa hastane harici gezmeye çıktık, anneciğimle :)) ee, tabi indirimleri de fırsat bilip birazcık da alışveriş yaptım. 




Önce bir kaç mağazaya bakındık sonra alışverişimi yaptım ve son olarak birer kahve molası verdik :) sonrada tıpış tıpış  eve geldik.. Tüm bunları tam 2 saatte hallettik. Evet, zaman az gibi gelebilir size ama ben eve geldiğimde duşumu alıp kendimi yatağa zor attım, inanılmaz yorulmuştum :))


Resimde gördüğünüz güzellerin yazıları ilerleyen günlerde blogda olacak.. Takipte kalın ;)


Bir sonraki postta görüşmek üzere...




                                 Sevgilerimle Desire











14 Haziran 2012 Perşembe

Mavala Wichita..

Herkese merhaba

Bunaltıcı Haziran günlerinden birini yaşıyoruz. Gerçi dün daha bir fenaydı sanki, bugün yine birazcık esiyor mu ne?! :)

Geçen cuma doktor kontrolüm vardı ve hiç iyi şeyler duymadım :( bundan dolayı moralim çok bozuk, keyifsizim.. adeta patlayıcı madde gibi dolanıp duruyorum. Dolayısıyla canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Post yazmak bile içimden gelmiyor valla :(( o kadar kötüyüm yani..

Efenim sizleri fazla sıkmadan bugünün konusuna dönüş yapmak istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam oje postumu ameliyatımdan 1 veya 1,5 hafta önce yayınlamıştım ve o günden beri de oje postu yayınlamadım.. Tabi bitanecik kan kardeşim Melody hariç :) Daha sonra ise Melody Pastel'in bordo ojesini yayınlamıştı en son.. 

Bugün benim tanıtacağım ürün ise; tamamen doğal olduğu söylenen mini minicik Mavala Wichita. 



Oje şişesinde gayet doğal, soft pembe bir renkte duruyor. Ama tırnağa sürüldüğü zaman şişesindeki rengi vermiyor malesef.. 


Gördüğünüz gibi çok, çok açık hoş bir pembelik katıyor tırnağa.. Tırnaklarında koyu tonlardan hoşlanmayanların tercih edebileceği gerçekten güzel bir renk. Henüz denemedim ama bu oje ile çok güzel french manikür yapılabilir, rengi gayet uygun.. Ve tırnaklardaki kalıcılığı da çok iyi ;) 



Bu arada parmaklarım bu kadar kalın değillerdir. Baya bir yakından çekmişim resimleri :) yanlış anlaşılmasın..

Mavala markalı ojeleri eczanelerden alabilirsiniz. Bunu bana çok sevdiğim bir ablam hediye etmişti :)  her ne kadar haberi olmasa da buradan kendisine teşekkür etmek istiyorum..

Keyifsiz olduğum zamanlarda çenem bir hayli düşüyor, lütfen kusuruma bakmayın :) umarım beğenmişsinizdir bir sonraki postta görüşmek üzere.


                        
                             Sevgilerimle Desire

8 Haziran 2012 Cuma

İndirimmm..




Herkese merhaba

Aslında bu postu bir kaç gün önce yazacaktım fakat bu aralar doktor kontrollerim vs. bayağı bir yoğunum ve dolayısıyla ancak bugün yayınlayabiliyorum hepinizden de özür dileyerek başlıyorum :))

Beklenen Mango indirimi nihayet 05 Haziran'da başladı. Sabah   Avm'lerin ilk açıldığı saatte geldi indirim mesajı... Henüz vakit bulup Mango mağazalarına gidemedim, ürünleri inceleyemedim fakat zaten gitsemde bu sezon bir şey almayacağım. Çünkü Mango'nun, Zara'nın ve bir çok mağazanın pantolon, etek, şort vs. ürünleri bana olmuyor, çok zayıfladım ve henüz kilo alamadım.. hala da öyleyim gerçi :) 

Belki bir süre sonra kilo alabilirim diye de almak istemiyorum açıkçası. Üst ürün grubunda ise beğendiğim bir ürün olmadı malesef.. 

Bir sonraki postta görüşmek üzere, hepinizde kendinize çoook iyi bakın. 

                                Sevgiler Desire

LinkWithin 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...