17 Temmuz 2012 Salı

Sıcak, çoook sıcak :/

Herkese merhaba,


Ne dışarı çıkabildiğimiz, ne evde oturabildiğimiz ne de yatabildiğimiz... 


Sıcaklardan bunaldığımız bu günlerde sizce de buzzz gibi bir dondurma ilaç gibi gelmez mi? :)





Bir sonraki postta görüşmek üzere...






                                    Sevgiler Desire

10 Temmuz 2012 Salı

Tatil Çantası...?

Herkese merhaba,

Birkaç arkadaşım "Tatile gitsen yanında neler götürürdün? Blog'da bir gün paylaşabilir misin?" diye sordular... Seve seve paylaşırım dedim ;)) 

Biraz gecikmeli bir post oldu hepinizden özür diliyorum ve geçiyorum resimlere..






Yazın fondöten mümkün olduğunca kullanmam ve bundan dolayı tatil çantamda gördüğünüz gibi fondöten yok... Onun yerine Clinique BB Krem var. Üstelik Spf 30 gibi de güzel bir koruması var. 

Pudra olarak da yine full kapatıcı değil de hafif olan pudraları tercih ediyorum. Mac Msf Natural işimi görüyor ;)

Allık olarak; Nars Orgasm, Mac Fleur Power, Mac Cheek&Cheerful ve Guerlain Terracotta Powder... Oldukça açık tenli olduğumdan dolayı Guerlain bronz pudrayı allık olarak kullanıyorum.

Aydınlatıcı; Mac Msf "Soft and Gentle"... Elmacık kemiklerimi aydınlatmak için genelde özel zamanlarda kullanıyorum... Bazen allık üstlerine de pıt-pıt sürdüğüm oluyor :)

Ve Kapatıcı (concealer); Shiseido'nun Natural Finish Cream Concealer'ını kullanıyorum bir süredir ve memnunum. Makyaj çantamın içinde olduğuna bakmayın yaz mevsiminde kapatıcı da kullanmıyorum.. Ama bazen kamufle etmem gereken kusurlarım oluyor bundan dolayı her daim çantamda gezer bu üründe.. (yazısı yakında blog'da olacak)



Far pek kullanmıyorum kullansam da fotoğrafta da gördüğünüz gibi doğal tonları tercih ediyorum. 

Genelde göz kalemi kullanıyorum ve göz kalemlerini eyeliner gibi kullanıyorum yaz mevsimlerinde ve rimelle devam ediyorum ;))



Ruj ve gloss olarak mercan ve pembe tonlarını tercih ediyorum ;) Bu renkleri yaz mevsimine daha çok yakıştırıyorum nedense... 




Cilt bakımında da; hemen hemen herkesin bildiği ürünleri götürüyorum... Bir tek değişen temizleme jelim, Nuxe Aroma-Perfection... Yazısını bu hafta yazarım blog'da ;)

Onun dışında bu yıl vücudum içinde Garnier'ın ürünlerini aldım. Birisi 20 Spf koruma faktörlü, diğeri ise güneş sonrası losyonu. Bunlarında detaylı bir şekilde yorumlarını yazıcam.

Hametan ve Bepanthen zaten hiçbir zaman benden ayrılmayacak 2'li :) 

Eğer doktorum izin verseydi ve gitseydim bir yerlere bu ürünleri götürecektim. Tekrar görüşmek üzere...



                                 Sevgiler Desire 

9 Temmuz 2012 Pazartesi

NARS " Sin "

Sıcaktan kavuran bir temmuz akşamından "Herkese Merhaba" :)

Bugünün konusu çok uzun zaman önce yazmayı düşündüğüm ama ancak zaman bulabildiğim meşhur Nars markasının bir diğer ünlü allıklarından olan Sin..






Gördüğünüz gibi allığın rengi gül kurusu tonlarında ve içinde altın ışıltılar barındırıyor fakat yanağınıza sürdüğünüzde kötü durmuyor, yani ışıl ışıl olmuyorsunuz :) 

Renginden dolayı çoğu kişinin ilk görüşte pek beğenmeyeceği bir görüntüye sahip olabilir ki, bende ilk görüşte pek sevmemiştim :))  Ama daha sonra kendisi ile resmen A$K yaşadık desem yalan olmaz. 

Sin'de tıpkı Orgasm gibi herkeste farklı duruyor, kısacası tarifi zor bir allık :) Bende tam bir gül kurusu renginde dururken, bir diğer arkadaşımda aynen kabındaki rengi veriyor; mürdüm.. ama kötü durmuyor bunu da belirtmek istiyorum ;)  tabi siz yine denemeden karar vermeyin bence..!


Nars markasını tüm Sephora mağazalarında ve Kanyon Harvey Nichols'te bulabilirsiniz... Allıkların fiyatı yanlış hatırlamıyorsam ve değişmediyse 65 tl. idi...


                             Sevgiler Desire




Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Cleanser

Herkese merhaba

Bugünün postu bir temizleme jeli ile ilgili.. Birkaç hafta önce annemle napsak napsak diye düşünürken hadi Etiler'e Akmerkez'e gidelim dedik. Akmerkez'de gezerken Kiehl's mağazasının olduğunu görüp içeri girdim ve cilt tipimi söyleyip bana uygun olan temizleme jeli hangisi diye sordum..? Hemen ufak bir analiz sonrası cildimin aslında çok  hassas fakat T bölgemde biraz yağlanma olduğunu ve sivilceye meyilli olduğunu söyledi güleryüzlü bayan :) Ve Ultra Facial serisinin Oil-Free Cleanser'ını önerdi bana. Almadan önce deneme boyunu kullanmak istedim doğal olarak ve tester istedim, sağolsun hemen 1 tanecik verdi.



Uzun lafın kısası ben bu ürünü denedim ve hiç beğenmedim. Çünkü; daha cildimi yıkarken inanılmaz gerginlik hissettim ki, kuruladıktan sonrasını söylememe gerek yok sanırım. T bölgem bile soyulmaya, pul pul dökülmeye başlamıştı.. henüz 2 defa kullanmama rağmen. 

İçeriğinden de anlaşılacağı gibi doğal bir ürün. Silikon, paraben parfüm falan içermiyor. Jel veya köpük değil.. kremsi yapıda. Sedefli gibi görünüyor ve sanırım doğal olduğundan dolayı fazla köpürmüyor.




Ama ne yazık ki, karma cilt tipine sahip olduğum halde cildimi fena halde kuruttu :(  bence ürünün tek eksi yanı bu.. onun dışında gayet iyi temizliyor cildi ve makyajı.. Umarım beğenmişsinizdir, bir sonraki postta görüşmek üzere...

Not: Bu arada unutmadan Ultra Facial Oil-Free Cleanser'ın fiyatı 44,90 tl. idi. (yanılmıyorsam) 




                                  Sevgilerimle Desire

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Beraat Kandili..




Tüm blogger arkadaşlarımın, sevdiklerim, sevenlerim ve tüm müslüman aleminin Beraat Kandili mübarek olsun...




                                  Sevgilerimle Desire

LinkWithin 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...