28 Mart 2012 Çarşamba

Güneş Koruyucu - Shiseido Urban Environment UV Protection Cream Plus...

Herkese merhaba :)

Kışın o kasvetli, insanın içini kapatan, camdan bakınca grimsi dumanlı gibi bulutları gördüğümüz ve güneşi özlediğimizi belirten bir ahh çektiğimiz günleri geride bıraktık - sanırım.. :) 



Güneş kendini yavaştan yavaştan gösterdiğine göre bende ne zamandır yazmak istediğim ama fırsatını bulamadığım güneş koruyucumdan bahsetmek istedim.

Ben çok açık tenli olduğumdan dolayı yaz-kış güneş koruyucu ürün kullanmak zorundayım. 
Yazın güneş olduğundan dolayı kullanıyorsun tamam da, kışın ne gerek var bunu kullanmaya bir sürü masraf der bazen annem ve babam!!
Evet, yazın güneşten ve zararlarından korunmak amacıyla kullanıyorum ama kışında aynen yaz mevsiminde olduğu gibi cildimiz bu defa da soğuktan etkileniyor.. Soğukların üstüne çevresel faktörler, hava kirliliği, kent yaşamı.. v.s. derken cildimiz mahvoluyor hatta bazı ciltlerde lekelenmeler bile oluyor -ki bu duruma annemi örnek gösterebilirim... 

Ürün hakkında kendi sitesi bakalım neler söylemiş;

Tüm cilt tipleri için uygundur. Shiseido Urban Environment UV Protection Cream Plus SPF 50 UV ışınları, hava kirliliği ve kuruluk gibi dışsal faktörlere karşı olağanüstü nem ve koruma sağlayan yumuşak dokuda günlük güneş korumasıdır. Kent yaşamına karşı mükemmel koruma. İçerdiği Elma Gülü Yaprağı Özü sayesinde UV ışınlarının neden olduğu oksidasyon hasarını engeller. Nem-Onarıcı Kompleks sayesinde cildi kuruluk ve günlük zararlı faktörlere karşı korur. UVA/UVB'ye karşı güçlü koruma sağlar, yüksek nem etkisi 8 saat boyunca devam eder, klima, çevre kirliliği ve diğer şehir oksidanlarına karşı korur. Cilde kolaylıkla yayılır, beyaz görünüm yaratmaz. Fondöten için ideal baz oluşturur. Sabahları nemlendirici üzerine tüm yüz, boyun ve dekolteye uygulanır.



Ürünün içeriği;



Gördüğünüz gibi ürünün 2 farklı çeşidi var; 30 Spf ve 50 Spf.. Bendeki 50 Spf'lik olandan çünkü, yukarıda da bahsettiğim gibi çok açık tenliyim ve cildim her tür hava koşulunda hemen kızarır, gerilir v.s.  Cilde gayet güzel nem veriyor ve gerçekten koruyor.. 

Ürün losyon değil krem kıvamında. Beyaz değil fildişi renkte ve cilde kolaylıkla uygulanıyor.. Uygulandıktan sonra ise hemen emiliyor cilt tarafından ve beyaz bir tabaka bırakmıyor. Kısacası ben ürünü çok beğendim, hatta bazen acelem olduğunda nemlendirici yerine bile kullandığım oluyor :) 

Peki ben bu ürünü tekrar alır mıyım? Evet, kesinlikle alırım!

Sevgiler Desire


2 yorum:

  1. kaç para bu sevgili melodys? ayrı ayrı fıyatlarnı labaılır mym? harika blog bu arada ama aldıklarnızın fyatlarnı da paylasın lutfen

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Adsız, bu ürünü bana çok sevdiğim bir ablam yurtdışından dönüşünde Duty Free'den getirmişti. Ama Sevil, Tekin Acar, Sephora, Douglas.. gibi büyük kozmetik mağazalarında sanırım 80 - 100 tl. arası olması lazım. Tabi ki, bundan sonra aldıklarımızın fiyatlarını da paylaşacağız :)

    YanıtlaSil

LinkWithin 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...