5 Ocak 2013 Cumartesi

2012 Favoriler...

Herkese merhaba :)

Efenim geçmiş yeni yılınızı tüm içtenliğimle kutlar, herkese önce sağlık sonra mutluluk ve bol başarılarla dolu bir yıl değil ömürler diliyorum. 

Şimdi geçelim postumuza.. Aslında biraz geç kaldım bu postu yazmak için ama yinede yazmak istedim işte :)




Cilt temizliği ve bakımında bu ürünleri kullandım. Hepsininde ayrıntılı olarak yazılarını yazacağım. Sadece biraz daha kullanıp sağlıklı yorum yapabilmek istiyorum. ;)






Nuxe Masque Doux Aromatique; bu maskeyi aldığımdan beri düzenli olarak ve çok severek kullanıyorum. Ve hayatımın sonuna kadar da kullanacağımı düşünüyorum.




Too Faced İn Your Dreams; 2012'ye girerken anneciğimin aldığı yeni yıl hediyem :) o kadar çok sevdim ki, içindeki farlardan ve allıklardan başka ürün kullanmadım, kullanamadım :)





Makyajda kullandığım ten ürünlerim ise bunlar oldular. Gündüzleri makyaj yapmam gerektiğinde Clinique Age Defense BB Cream Spf 30.. kullandım.

Akşamları makyaj yapmam gerektiğinde ise; Chanel Vitalumiere Aqua'yı tercih ettim. 

M.A.C Msf Natural; ise hem fondötenlerimin üstüne kullandığım hemde acelem olduğunda tek başına kullandığım tek pudram oldu. 

Shiseido Natural Finish Cream Concealer; ara ara kamufle etmem gereken yerlerde kullandım sadece.. özellikle de inatçı sivilce izlerim ve göz altı morluklarımda :(



Veee 1,5 yıldır yaz-kış bıkmadan ve her kullandığımda bir kez daha aşık olduğum tek allığım NARS Orgasm. Too Faced paletimin içindeki allıklar hariç kullandığım tek allık oldu kendileri ;) 





Palet harici kullandığım farlar ve faz bazım... 



Göz kalemlerim ve rimelim...



En sevdiğim ve bütün bir yıl beğenerek kullandığım rujlarım...



Aslında koyu tonlardaki ojeleri daha çok seviyorum fakat birkaç yıldır renkli ojeleri de kullanır oldum :)

Veee en sevdiğim insan Melody'min hediyesi olan ojelerim;



Her ikisi de benim en sevdiğim renkler.. 


Severek kullandığım bir başka şeyde; Melody ve S.'nin bana doğumgünümde aldıkları kahvaltı seti oldu. :)) Aşağıda görmüş olduğunu simitli kahvaltı benim en sevdiğim ve çok keyifli olduğum günlerde yediklerimdir. :)




Umarım hoşunuza gitmiştir..


                                     Sevgiler Desire

2 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş.Nars orgasmı bende 2 yıldır kullanıyorum ama benimkinin dibi gözüküyor artık:)La praire yazını bekliyor olacağım:)
    İyi seneler

    YanıtlaSil
  2. Beğenmene çok sevindim canım, teşekkür ederim. Aldığımdan beri düzenli olarak kullandığım tek allığımdır Nars Orgasm ve daha ortasında hafifçe bir çukurlaşma var.

    La Prairie'lerin yazısı da bu hafta blog'da olacak ;) beklemede kal..

    YanıtlaSil

LinkWithin 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...